Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 21g
Protein: 19g
Kolhydrater: 66g
15 min
Salt- och pepparblandning i kvarn från Santa Maria är hel svartpeppar blandad med bergssalt.
Skala och hacka löken. Skär korven i slantar. Spola bönorna och låt dem rinna av i sil.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag.
Hetta upp oljan i en stekpanna. Fräs löken 2–3 min. Tillsätt korven och fräs 2–3 min. Tillsätt citronskal och rosmarinblad och fräs ca 1 minut. Blanda i bönorna och pastan. Låt allt bli genomvarmt. Smaka av med citronsaft och salt- och pepparblandningen. Ca 528 kcal per portion: 21 g fett • 19 g protein • 66 g kolhydrater