Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Recept på bondbönsbruschetta med mynta. Läcker förrätt där bönorna får en smakskjuts av mynta.
Myntaolja: Mixa ingredienserna med en mixerstav eller i en liten matberedare.
Skala bondbönorna och ta även bort det inre skalet som sitter runt bönorna. Koka dem i lättsaltat vatten 3–4 min. Skölj av bönorna med kallt vatten och låt rinna av.
Pensla bröden på båda sidor med olja och grilla dem i en grillpanna eller vanlig stekpanna tills de blir gyllene. Halvera vitlöksklyftan och gnugga den mot brödens ena sida. Blanda smulad fetaost med yoghurt och bred på brödet.
Vänd runt bondbönorna i myntaoljan och fördela över bröden. Toppa med mynta och avsluta med lite flingsalt.