Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 22g
Protein: 19g
Kolhydrater: 56g
Bönbiffar med dragonsås passar både stora och små. Bönsmeten är ganska lös. Enklast är det att forma biffarna med blöta händer och sedan lägga ner dem direkt i stekpannan.
Sätt ugnen på 225° varmluft. Skala och skär potatisen i bitar. Blanda dem med 1 msk olja och 1 tsk salt på en plåt med bakplåtspapper. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min.
Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av. Mixa bönorna med ägg och majsstärkelse till en grov smet. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar. Forma smeten till runda biffar.
Sås: Blanda lätt crème fraiche med dragon och senap. Krydda med 2 krm salt.
Kärna ur och strimla paprikan. Halvera sugarsnapsen. Fräs paprika och sugarsnaps i 1 msk olja i en stekpanna. Krydda med 2 krm salt.
Stek biffarna i 1 msk olja i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Servera dem nystekta med potatis, sås och grönsaker.
Läs också: