Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Om du vill förbereda kan du rensa böcklingen, blanda äppelsalladen och röra ihop pepparrotscrèmen 4-5 timmar före servering.
Bred smör på brödet. Rensa böcklingarna och skär dem så att filéerna blir lika långa som brödskivorna. Lägg böcklingen på bröden.
Kärna ur och skär äpplena i små tärningar. Ansa och strimla salladslöken. Blanda senap och vinäger. Vispa i oljan och smaka av med salt och peppar. Vänd i äpple, lök och kapris.
Pepparrotscrème: Vispa crème fraiche, färskost och pepparrot fluffigt med elvisp.
Fördela äppelsalladen på böcklingbröden. Forma pepparrotscrèmen till ägg med en varm sked och lägg ovanpå. Strö över pepparrot, salt och peppar och servera.