Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Böcklingröra med dijonsenap och dragon

Böcklingröran kan med fördel serveras som enkel lunchrätt på en skiva grovt bröd tillsammans med en sallad.

Böcklingröra med dijonsenap och dragon
Böcklingröra med dijonsenap och dragon
Böcklingröra med dijonsenap och dragon

Ingredienser

  • 2böcklingar- (100 g)
  • 1 dlmajonnäs
  • 2 tskdijonsenap
  • 0,75 dlsmörgåsgurka- (50 g)
  • 2 mskkapris
  • 2dragon- kvistar
  • 2 mskgräslök- hackad

Tillbehör

  • bröd- mörkt

Gör så här

  1. Rensa böcklingen fri från skinn och ben. Lägg böcklingen tillsammans med majonnäs och senap i en matberedare och mixa det slätt.

  2. Hacka smörgåsgurka, kapris och bladen från dragonkvistarna. Blanda ner det och gräslöken i böcklingröran. Låt stå kallt fram till servering.

  3. Servera röran på rundlar av mörkt bröd.

Vad tyckte du om receptet?