Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Böckling med skepparröra


Denna supersvenska "macka" är verkligen ett härligt tilltugg. Men skepparröra och böckling passar också bra som somrig lunch tillsammans med färskpotatis eller som vickning frampå nattkröken.

Böckling med skepparröra

Böckling med skepparröra

Böckling med skepparröra

Ove Lindfors

Ingredienser

  • 2böcklingar
  • knäckebröd- brutet i bitar
  • rädisor
  • gräslök
  • 0,5 dlättiksgurka- hackad
  • 0,5 dlgräslök- hackad
  • 3 mskrödlök- hackad
  • 0,5 dlkesella
  • 3majonnäs- mk
  • 2 mskkaviar- lättrökt,till exempel Kalles
  • 2ägg- hårdkokta
  • flingsalt
  • vitpeppar- nymald

Gör så här

  1. Blanda ingredienserna till skepparröran.

  2. Rensa böcklingen noga och dela den i grova bitar.

  3. Vid servering: Lägg en klick röra på brödet. Toppa med böckling, skivade rädisor och hackad gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök