Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

”Bloody Cosmo” – Cosmopolitan på blodapelsin

Recept på Bloody Cosmo, en Cosmopolitan på blodapelsin. Se till att få tag på apelsiner med riktigt rött fruktkött, t ex Moro. Det är saften som ger den härliga färgen till drinken. Ställ gärna glasen i frysen före servering. Det här är en vacker, festlig och god cocktail.

”Bloody Cosmo” – Cosmopolitan på blodapelsin
”Bloody Cosmo” – Cosmopolitan på blodapelsin
”Bloody Cosmo” – Cosmopolitan på blodapelsin
Foto: Helén Pe

Ingredienser

  • 3 clvodka
  • 2 clapelsinlikör- t ex Cointreau
  • 3 clblodapelsin- pressad
  • 1 cllime- pressad
  • isbitar
  • 1apelsinskalsremsa

Gör så här

  1. Häll alla ingredienser i en shaker och tillsätt is. Skaka kraftigt och sila ner drinken i glaset.

  2. Skär bort lite av skalet från apelsinen med en potatisskalare (ej det vita). Vrid skalet och dra det längs kanten på glaset så att aromen frigörs.

Vad tyckte du om receptet?