Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Smakrika blondies, dekorerade med ingefära och vit choklad.
Värm ugnen till 175 grader. Klä en liten ugnsform, cirka 22-23 centimeter, med bakplåtspapper.
Smält smöret i en kastrull på låg värme. Bryt chokladen i små bitar. Ta smöret från värmen, lägg i chokladen och rör tills den smält
Vispa ägg och socker och blanda ner mjöl, blandat med bakpulver. Rör ner den smälta chokladen och smöret i äggblandningen. Vänd ner den hackade syltade ingefäran.
Häll smeten i formen Klä en liten ugnsform, och grädda cirka 20 minuter.
Låt svalna och strö över med ingefäran och den vita chokladen
Recept från Mitt kök