Läs också:
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tårtan för dig som älskar godis!
Geléhallonfluff: Lägg grädde och geléhallon i en kastrull. Låt geléhallonen smälta i grädden på medelvärme. Tillsätt eventuellt lite hushållsfärg. Lägg smeten i en skål och täck med plastfolie. Ställ i kylen i 4–5 tim.
Bilfluff: Häll grädden i en kastrull och tillsätt godisbilarna. Låt smälta ihop långsamt under omrörning. Häll blandningen i en skål. Lägg plastfolie direkt på smeten och ställ i kylen i 4–5 tim.
Sätt ugnen på 200°. Smörj och bröa en springform, 20 cm i diameter. Rör ihop ägg, socker och vaniljsocker.
Hacka chokladen. Smält smöret i en kastrull. Blanda i chokladen och rör tills den smält. Blanda ner chokladsmöret i äggvispet. Rör i mjölet.
Häll smeten i formen. Grädda kakan mitt i ugnen i 15–20 min, den ska vara kladdig i mitten. Låt kakan kallna i formen.
Vispa upp geléhallongrädden och bilgrädden med elvisp. Vispa i lite grädde om fluffet blir för hårt. Lägg de båda fyllningarna i varsin spritspåse med slät tyll.
Spritsa ut geléhallonfluff och bilfluff över kakan och toppa med minimaränger, jellybeans och myntablad. Pudra eventuellt lite florsocker runt kanten av kakan.
Läs också: