Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
LCHF. Krämig blomkålsrisotto, passar bra som tillbehör till kött, fisk och fågel eller att äta som den är. Gott att strö över stekt bacon eller fläsk. Man kan även smaksätta med lite stekt eller friterad salvia eller ringla över gremolata.
Riv blomkålen grovt, koka upp buljongen och saltet. Lägg i den rivna blomkålen och låt sjuda i cirka 3-4 minuter.
Sila av buljongen och lägg tillbaka blomkålen i kastrullen. Rör i crème fraiche och den rivna osten. Smaka av med salt och peppar.
Strö över pinjenötter, cocktailkapris, oregano eller basilika.
Strö över peppar och flingsaltet.
Recept från Mitt kök