Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
LCHF-pizza! Man kan byta ut toppingen mot till exempel parmaskinka, soltorkade tomater och basilika om man vill variera pizzorna.
Sätt ugnen på 225 grader.
Blanda ihop alla ingredienser till blomkålspizzan och forma fyra runda pizzor, cirka 1 centimeter tjocka, på en plåt med bakplåtspapper. Förgrädda pizzabottnarna i 12–15 minuter.
Ta ut plåten ur ugnen och lägg på salami.
Skär paprikan i bitar.
Skiva mozzarellan och låt skivorna rinna av på hushållspapper.
Lägg på paprika och mozzarella på pizzorna och sätt in i ugnen i 10–12 minuter, tills mozzarellan har smält.
Lägg på sallad och ringla över olivolja.
Recept från Mitt kök