Ca 420 kcal per portion, 28 g fett, 28 g protein, 13 g kolhydrater
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Det här är en annorlunda sallad som är god tillsammans med rökt kalkonbröst eller skinka.
Bryt blomkålshuvudet i buketter. Koka dem i lättsaltat vatten under lock tills de är knappt mjuka, ca 10 min. Häll av kokvattnet.
Blanda ihop gräddfil, senap och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp blomkålen på ett fat. Ringla över dressingen. Smula över osten och strö på solroskärnor. Servera salladen med kalkonbröstet.
Ca 420 kcal per portion, 28 g fett, 28 g protein, 13 g kolhydrater