Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En härligt grön, vegetarisk LCHF-rätt! Genom att göra couscous på blomkål får du i dig antiinflammatoriska ämnen och mycket C-vitamin.
Riv blomkålen på ett rivjärn. För en mildare smak: Lägg blomkålsraspet i kallt vatten i 2–3 minuter eller koka i lättsaltat vatten ett par minuter.
Häll av vattnet. Rör ihop oljan och citronjuicen.
Lägg upp sallad på ett fat och fördela blomkålssmulorna över salladsbladen.
Skala och skär avokadon i klyftor och lägg på.
Strö över valnötter, rädisor och vinbär. Lägg på mynta och rosa groddar. Krydda eventuellt lite extra med örtsalt.
Recept från Mitt kök