Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En god variant på köttfärssås som blir helt vegansk om du även byter ut osten mot vegansk ost, till exempel parveggio. Misopasta gör såsen rund och fyllig.
Skala och finhacka lök, vitlök och stjälkselleri. Fräs i olja tills löken är helt mjuk i cirka 5 minuter. Tillsätt blomkålsriset och låt fräsa med i cirka 3 minuter.
Hacka nötterna. Rör i nötter, tomatpuré, misopasta, tomater, linser, buljongtärningar, 5 dl vatten, salt och peppar. Låt sjuda i cirka 40 minuter under lock. Rör då och då.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Häll av pastan och vänd ihop med önskad mängd sås. Garnera med riven parmesan och oregano.