Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Blomkål och broccoli under ett täcke av skinka, Västerbottensost och persilja, det här är gott!
Dela blomkålen och broccolin i buketter och förväll dem i lättsaltat vatten i 5-10 minuter. Häll av vattnet och lägg det i en smord ugnsfast form eller 4 portionsformar.
Skär skinkan i små tärningar. Blanda skinka, lättcrème fraiche, ost och persilja i en bunke. Smaka av med salt och peppar.
Bred röran ovanpå blomkålen och broccolin. Gratinera i ugn, 225 grader, i 15-20 minuter. Osten ska ha fått färg.
Strö på smulade valnötter och servera gratängen med ett gott bröd.
Recept från Mitt kök