Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Blodapelsindrink med rom och björnbär

Recept på blodapelsindrink med rom och björnbär. Blodapelsiner har mer och friskare apelsinsmak än vanliga apelsiner, vilket gör att de passar extra bra i drinken.

Blodapelsindrink med rom och björnbär
Blodapelsindrink med rom och björnbär
Blodapelsindrink med rom och björnbär
Recept på blodapelsindrink med rom och björnbär. Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 5blodapelsin
  • 1,5 dlCointreau- eller annan apelsinlikör
  • 3 dlrom- mörk
  • 4 dlbjörnbär
  • 8 skivorblodapelsin
  • is- krossad
  • 16 dropparAngostura bitter- –24, gärna med apelsinsmak
  • 4 dlclub soda

Gör så här

  1. Halvera och pressa saften ur 4 apelsiner. Blanda apelsinsaften  med Cointreau och rom.

  2. Skär 1 blodapelsin i åtta skivor. Fyll glasen med björnbär, skivad  apelsin och is.

  3. Häll över drinken, droppa i angostura. Toppa med clubsoda.

Vad tyckte du om receptet?