Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bliss balls med kokos, espresso och apelsin

Recept på bliss balls med kokos, espresso och apelsin. Godisbollar som bara innehåller nyttigheter. Smakar fantastiskt gott till kaffet efter maten.

Bliss balls med kokos, espresso och apelsinBliss balls med kokos, espresso och apelsinBliss balls med kokos, espresso och apelsin
Foto: Lisa Björner

Ingredienser

  • 0,5apelsin
  • 3 dlcashewnötter- naturella
  • 10dadlar- utan kärnor
  • 0,5 dlkokos- riven
  • 2 mskkakao
  • 2 mskkokosolja
  • 1 mskagavesirap- eller flytande honung
  • 1 mskespressokaffe

Garnering

  • 1,5 dlkokos- riven

Gör så här

  1. Skölj apelsinen i ljummet vatten. Riv skalet. Mixa cashewnötterna grovt.

  2. Tillsätt apelsinskal, dadlar, kokos, kakao, kokosolja, agavesirap och kaffe. Mixa till en smet.

  3. Forma smeten till runda bollar. Rulla bollarna i kokos och förvara dem i en lufttät burk i kylen.

Vad tyckte du om receptet?