Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Blinier med krabbröra och löjrom

Eleganta munsbitar! Blinier med krabbröra och löjrom är lyxig och gott. Färdiga blinier finns i frysdisken och värms snabbt och enkelt i mikron.

Blinier med krabbröra och löjromBlinier med krabbröra och löjromBlinier med krabbröra och löjrom
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 8blinier- frysta
  • 200 gkungskrabbsben
  • 0,5 dlmajonnäs- gärna Hellmann’s
  • 1 mskgräslök- hackad, + 1 msk
  • 1 tskcitron- pressad
  • 1 krmsvartpeppar- nymald
  • 25 glöjrom

Gör så här

  1. Klipp upp krabbenet och ta ut köttet. Finhacka det. Blanda med majonnäs, 1 msk gräslök och citronsaften. Krydda med peppar.

  2.  Värm blinierna enligt anvisning på förpackningen. Toppa med krabbröra och löjrom och garnera med 1 msk hackad gräslök.

Vad tyckte du om receptet?

ERBJUDANDE! Vill du har flera härliga provlagade recept till din brevlåda? Pröva 4 nr av Allt om Mat för bara 98 kr.