Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Blandade bär med citrongrädde, maränger och mörk choklad

Blandade bär med citrongrädde, maränger och mörk choklad är en supersnabb sommardessert som går bra att göra med i stort sätt vilka bär som helst.

Blandade bär med citrongrädde, maränger och mörk choklad
Blandade bär med citrongrädde, maränger och mörk choklad
Blandade bär med citrongrädde, maränger och mörk choklad
Foto: Charlie Drevstam

Ingredienser

  • 150 ghallon
  • 150 gblåbär
  • 150 gbjörnbär
  • 1 dlvispgrädde
  • 1 tskströsocker
  • 1citron- rivet skal
  • 1 dlminimaränger- eller krossade stora maränger
  • 50 gchoklad- (70%)

Gör så här

  1. Rensa bären. Vispa grädden med sockret. Smaka av med ­citronskal och saft.

  2. Lägg bären på ett fat. Klicka på citrongrädden. Strö på marängerna och riv över chokladen. ­Servera genast.

Vad tyckte du om receptet?