Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Bläckfiskwok med sjögräsnudlar serveras gärna med extra srirachasås för den som gillar riktig hetta.
Tina bläckfisken om fryst används, och låt den rinna av på hushållspapper. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skär löken i klyftor.
Hetta upp oljan i woken. Woka bläckfisk, paprika och lök under omrörning ca 5 min.
Blanda ostronsås, srisachsasås och socker. Häll såsen i woken och rör om. Klipp nudlarna i mindre bitar och blanda ner dem i woken. Woka ca 1 minut.
Repa bladen från thaibasilikan. Blanda ner hälften av bladen, strö resten över. Servera genast.