Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Goda bönor, het chili och rökt fläsk – en riktig cowboypanna! Om du vill kan du äta stekt ägg och ketchup till.
Dela löken i fyra bitar och skiva bitarna. Stek löken i smöret på medelvärme i en stekpanna. Skiva vitlöken och lägg i den när löken börjar mjukna. Ringla på sirap och låt den karamellisera löken lite lätt.
Häll av bönorna ordentligt i ett durkslag och blanda ner i stekpannan. Rör ner chilisås, chipotlepasta och chiliflakes. Strö över lite salt, tänk på att fläsket är salt så det räcker med lite.
Dra av stekpannan från värmen.
Skär fläsket i ½ centimeter tjocka skivor och skär korven i 1 centimeter tjocka skivor, lite på snedden.
Grilla fläsket och korven i grillpanna eller på grillen. Om du grillar på grillen är det lättare att grilla korvarna hela och skära upp i skivor efteråt.
Garnera med bladpersilja.
Recept från Mitt kök