Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Svalkande. Mycket bär, yoghurt och granola gör de här glasspinnarna lite nyttigare.
Tina bären något.
Dela äggen i gulor och vitor. Vispa vitorna och ¼ dl av sockret till ett fast skum.
Mixa ihop äggulor, resten av sockret och vaniljfrön med en mixerstav.
Spara ½ dl blåbär. Tillsätt resten av bären och yoghurten i äggsmeten. Mixa till en puré.
Vispa grädden. Vänd ner den i blåbärssmeten. Vänd sist ner äggvitan med luftiga tag.
Fördela granolan och resten av blåbären i botten på glassformar. Häll i glassmeten. Stick i pinnar. Frys glassarna i minst 3 timmar.