Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Underbar liten dessert som toppas med len chokladkräm och färska blåbär.
Lägg gelatinbladet i kallt vatten i ca 5 min. Lägg blåbären i en kastrull och häll över grädden. Låt koka upp. Mixa bärgrädden med stavmixer och rör i honung. Ta upp och låt gelatinbladet smälta i grädden. Fördela blåbärsgrädden i portionsglas och låt stelna i kylen i 2–3 tim.
Chokladkräm: Hacka chokladen. Värm grädden i en kastrull och lägg i chokladen. Rör tills chokladen smält. Mixa blandningen slät med stavmixer. Låt svalna.
Fördela chokladkrämen på blåbärspannacottan. Låt stelna i kylen i ca 1 tim.
Toppa desserten med blåbär och riven choklad och servera.