Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mixa ihop frysta bananskivor, blåbär, yoghurt och lite flytande honung och få en läcker och krämig blåbärsnice cream. Servera med blåbär i citronlag och dekorativa stjärnor gjorda av pitahayafrukt.
Blåbär i citronlag: Lägg blåbären i en skål.
Rör ihop citronsaft, finrivet skal och honung.
Blanda lagen med blåbären.
Blåbärsnice cream: Skala och skär bananerna i skivor. Lägg skivorna i frysen i minst 4–5 timmar.
Mixa bananskivorna, blåbären och lite av yoghurten i taget, tillsätt honung.
Servering: Skiva pitahayan och tryck ut stjärnor med en stjärnformad pepparkaksform. Lägg upp glassen i skålar och servera med blåbär i citronlag och pitahayastjärnor. Garnera med finrivet citronskal.
Recept från Mitt kök