Här hittar du ett recept på glutenfri mjölmix.
Recept från Mitt kök
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Saftiga blåbärsmuffins bakade med gräddfil och glutenfri mjölmix. Strö gärna över lite sesamfrön.
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa smöret och stevian eller sötströt poröst.
Tillsätt ett ägg i taget.
Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten växelvis med gräddfilen. Vänd i hälften av blåbären.
Häll smeten i muffinspappersformar i en muffinsplåt (har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffins formar gjorda av lite grövre papper för mer stadga).
Fördela resten av blåbären över muffinsen. Strö över sesamfrön.
Grädda mitt i ugnen i cirka 15 minuter.
Här hittar du ett recept på glutenfri mjölmix.
Recept från Mitt kök