Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Blåbärskakor

BlåbärskakorBlåbärskakorBlåbärskakor
Annika Broman

Ingredienser

  • 200 gmargarin- rumsvarmt
  • 1 dlsocker
  • 0,5 tskbakpulver
  • 5 dlmjöl
  • 0,5 dlblåbär- eller blåbärssylt
  • 50 gvit choklad- finriven

Gör så här

  1. Blanda allt, utom den vita chokladen, till en jämn deg.

  2. Forma till små kulor och lägg i små pappersformar (för småkakor).

  3. Tryck en fördjupning i mitten och klicka i sylt. Grädda i ugn, 175 grader, 12 minuter.

  4. Strö över den fint rivna chokladen direkt när kakorna kommer ur ugnen.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök