Tips!
Värm ½ dl blåbär i en kastrull så de smälter och mosa dem väl. Klicka ner blåbären i smeten innan den ställs i frysen. Dra försiktigt runt i smeten med skaftet av en tesked för att få ett marmorerat mönster.
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Tycker du om citron är det även gott att tillsätta finrivet skal av en citron i smeten.
Kläm fast ett bakplåtspapper i botten av en form med löstagbar botten, ca 18 cm i diameter. Smält kokosoljan på svag värme i en kastrull och rör ner granolan. Tryck ut smulorna i botten av formen.
Halvera vaniljstången på längden och skrapa ut fröna. Blanda vaniljfrön med yoghurt, blåbär och honung. Mixa det slätt och häll det i formen. Låt den stå i frysen i minst 4 tim. Garnera tårtan med blåbär vid servering.
Tips!
Värm ½ dl blåbär i en kastrull så de smälter och mosa dem väl. Klicka ner blåbären i smeten innan den ställs i frysen. Dra försiktigt runt i smeten med skaftet av en tesked för att få ett marmorerat mönster.