Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
En liten cheesecakebakelse är den perfekta desserten! Den görs enklast i formar av silikon.
Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 min. Värm blåbärssaften i en kastrull. Ta upp och låt gelatinbladen smälta i saften under omrörning. Ta kastrullen från värmen och låt svalna.
Krossa blåbären med en gaffel och blanda ner dem i blåbärssaften. Vispa grädden.
Vispa färskosten tillsammans med florsocker och vaniljsocker. Vänd ner blåbärssaften och sedan den vispade grädden. Fördela blandningen i fyra portionsformar, gärna av silikon, och ställ in dem i frysen i ca 4 tim.
Vänd upp bakelserna på assietter vid servering och toppa med färska blåbär.