Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bittra bubblor med grillad halloumi med citronhonung

Recept på bittra bubblor med grillad halloumi med citronhonung. Montanaro Aperitivo är en örtig och lite bitter aperitif med citrussmak som finns i beställningsortimentet. Kan bytas ut mot Campari.

Bittra bubblor med grillad halloumi med citronhonungBittra bubblor med grillad halloumi med citronhonungBittra bubblor med grillad halloumi med citronhonung
Foto: Per Ranung

Ingredienser

  • 2 clMontanaro Aperitivo 6 pm
  • 4 clprosecco
  • 2 clsprite
  • 1persika
  • is

Halloumisticks

  • 200 ghalloumiost
  • 2 mskolivolja
  • 3 mskcitron- pressad
  • 2 mskhonung
  • 2 mskoregano- hackad
  • 1 krmsalt

Gör så här

  1. Skär halloumin i stavar. Stek dem snabbt i olja. Blanda citron, honung, oregano och salt. Dippa osten i blandningen.

  2. Häll upp Montanaro Aperitivo i glas. Fyll på prosecco och Sprite. Lägg i skivad persika och is.

Vad tyckte du om receptet?

 

PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!