Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Med koreansk sås, kimchi, morötter, rödbetsgroddar och stekt ägg. Här kan du välja att steka de svarvade grönsakerna i stället för att äta dem råa om du skulle föredra det. Hittar du inte gochujangsåsen kan du blanda lika delar sweet chilisås och teriyakisås i stället.
Strimla salladen och svarva zucchinin i en grönsakssvarv eller skär den i tunna strimlor på längden.
Skala och svarva morötterna och rödbetan.
Lägg salladen i botten på fyra skålar. Lägg grönsakerna i grupper i skålarna. Lägg i kimchin i skålarna.
Stek oumphen i smör och olja. Vänd oumphen i den koreanska såsen och lägg i mitten i skålarna.
Stek äggen och lägg på.
Servering: Servera med koriander, sesamfrön och rödbetsgroddar.
Recept från Mitt kök