Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Biffsallad med nektariner och sesamdressing är en asiatiskinspirerad sallad. Se till att använda riktigt mogna nektariner, de smakar så mycket mer.
Stek biffarna i smör ca 3 min på varje sida. Krydda med salt och peppar. Ta upp och låt köttet vila ca 10 min på en skärbräda.
Kärna ur och skär nektarinerna i klyftor. Ansa och strimla salladslöken lite på snedden. Halvera gurkan och gröp ur kärnorna. Skär gurkan i bitar. Ansa och skiva rädisorna.
Blanda salladen med nektariner, lök, gurka och rädisor.
Dressing: Rosta sesamfröna i en torr het stekpanna under omrörning tills de fått fin färg. Ta upp och låt svalna. Blanda alla ingredienser till dressingen.
Skär köttet i tunna skivor. Lägg det på salladen och häll över dressingen. Toppa salladen med koriander och servera.