Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 6g
Protein: 17g
Kolhydrater: 64g
Frys köttet innan och låt det halvtina så går det lättare att skära i tunna skivor. Rätten kan även lagas med skivor av rostbiff från charkdisken, för den som inte vill äta rått kött.
Skär köttet i mycket tunna skivor.
Förväll brytbönorna i lättsaltat vatten några minuter. Spola hastigt av med kallt vatten och skär dem i mindre bitar.
Skölj och tärna gurkan. Skala, kärna ur och tärna de båda melonsorterna. Hacka myntan. Blanda samman grönsaker och frukt.
Till sojavinägretten: Mixa vattenmelon med övriga ingredienser till vinägretten.
Fördela kikärterna i djupa tallrikar och lägg på köttskivorna och salladen. Sila vinägretten över biff och grönsaker. Strö över sesamfrön och servera direkt. Ca 450 kcal/portion, varav ca 6 g fett, 64 g kolhydrater, 17 g protein