Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 14g
Protein: 31g
Kolhydrater: 50g
I en wok ska grönsakerna vara krispiga och nätt och jämnt mjuka. Ta fram den vassa kniven för här ska det gå lätt att strimla och skiva.
Skär köttet i smala strimlor. Blanda hoisinsås, soja, sesamolja och vinäger. Blanda hälften av marinaden med köttet. Låt marinera ca 10 min.
Koka broccolibuketterna 1–2 min. Skiva gurkan. Snitta, skölj och skär purjolöken i tunna skivor. Kärna ur och strimla pepparfrukten.
Woka köttet i hälften av oljan och lägg över i en skål. Woka gurka, purjolök och pepparfrukt i resten av oljan.
Blanda grönsakerna och köttet. Ringla över resten av såsen. Strö över sesamfrön och koriander. Servera den rykande het med kokt ris.