Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Vi har gjort vår egna kryddblandning, men vill du göra enklare finns det färdiga rub-kryddor att köpa.
Skär köttet i bitar på längden, 5–6 cm breda. Blanda alla kryddor och rulla köttet i blandningen. Stek biffen runt om ca 5 min, så att bitarna får en fin yta. Vira in i aluminiumfolie och låt köttet vila ca 10 min eller låt det kallna helt.
Satayströssel: Rosta sesamfrön och kokos i en torr stekpanna till fin färg. Hacka jordnötterna. Blanda alla ingredienser.
Dippsås: Blanda ingredienserna.
Skär köttet i tunna skivor. Lägg det i portionsskålar. Toppa med groddar, krasse och bönor. Skär tofun i kuber, lägg dem på köttet. Strö över lite av satayströsslet. Servera resten av strösslet och dippsåsen vid sidan om.