Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!
395 kr, 339 för prenumerant.
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Använd gärna en barbecuesås med rökig smak, t ex Sweet Baby Ray.
Coleslaw: Ansa och strimla kålen på mandolin. Skala och finhacka löken. Kärna ur och fintärna äpplet. Krossa kumminen i en mortel. Blanda alla och krydda med salt och peppar.
Sätt ugnen på 200°. Skär kycklinglårfiléerna i 3–4 strimlor vardera. Trä upp dem på 40 korta grillspett. Lägg spetten på en plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar, pensla över barbecuesåsen. Tillaga mitt i ugnen tills kycklingen är genomstekt, ca 10 min. Låt kallna.
Plocka bladen av endivsalladen och strimla romansalladen. Fördela i portionsglas eller på ett fat. Lägg på coleslaw. Toppa med kycklingspetten.
Här köper du den bästa mandolinen med keramiskt blad från Kyocera!
395 kr, 339 för prenumerant.