Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Dela kycklingfiléerna på längden till platta skivor. Blanda vitlök, ingefära, ketchup, soja, honung, sesamolja, citronsaft och svartpeppar till en marinad i en plastpåse. Lägg filéerna i marinaden, cirka 2 timmar.
Fräs löken i oljan i en kastrull tills den blir mjuk. Tillsätt krossade tomater, tärnad röd paprika, urkärnad hackad röd chili och ancho chili. Koka under omrörning, cirka 10 minuter. Tillsätt urkärnade och tärnade plommontomater och kokta svarta bönor. Låt salsan blir varm. Smaka av med salt, peppar och eventuellt socker.
Ta upp kycklingen ur marinaden. Grilla filéerna 1-2 minuter på var sida eller tills de är genomgrillade. Servera med salsan.
Recept från Mitt kök