Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
BBQ-grillad torsk är gott tillsammans med en fräsch och krispig caesarsallad. Bacon och stora krutonger gör salladen ännu läckrare. Perfekt som härlig lunch en fin sommardag!
Chipotle marinade: Skär bort den hårda kvisten på chilin och hacka chilin fint. Rör ihop alla ingredienser.
BBQ-grillad torsk: Lägg torsken på indirekt värme i grillen med kolen på sidorna, salta och peppra. Stäng locket men låt ventilen vara öppen. Torsken är färdig när den har en inner temperatur på cirka 52–54 grader.
Pensla torsken med chipotlemarinad mot slutet när fisken nästan är färdig. Pensla ytterligare en gång när den är helt färdig.
Caesardressing: Vispa ihop äggulor, vinäger och senap. Droppa i olja under vispning till en tjock konsistens. Rör ner sardeller, vitlök och parmesan. Smaka av med peppar. Späd eventuellt med lite vatten.
Caesarsallad: Riv salladen i stora bitar, vänd salladen i dressingen. Hyvla parmesanosten och lägg över. Stek eller grilla bacon och lägg på salladen.
Stora, grillade bröd: Bryt brödet i bitar och grilla på grillen. Servera med olivolja och flingsalt.
Servering: Servera torsken med det grillade brödet och caesarsallad.
Recept från Mitt kök