Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
BBQ-filé med risnudelsoppa smaksätt med Five spice som är en kinesisk kryddblandning som innehåller anis, fänkål, svartpeppar, kanel och ingefära.
Sätt ugnen på 200°.
Putsa filén, gnid in den med sesamolja, krossade korianderfrön, Five spice och salt.
Lägg köttet i en ugnssäker form. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min, till 68° innertemperatur. Täck köttet med aluminiumfolie och låt vila ca 5 min. Skär det sedan i tunna skivor.
Koka upp vatten och buljongtärningar. Tillsätt nudlar och svamp och koka ca 2 min. Ansa och strimla salladslöken. Vispa i misopasta och soja.
Fördela soppan i skålar. Toppa med fläskfilé, salladslök och koriander. Droppa i sesamolja. Servera.