Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Basilikasill

Om du älskar basilika kommer du förmodligen inte tycka mindre om den här inlagda basilikasillen.

Basilikasill
Basilikasill
Basilikasill

Basilikasill

  • 1 pkt5-minuterssill- Abba
  • 3 dlcrème fraiche
  • 1 mskmajonnäs
  • 1 krukabasilika- färsk
  • 1 msklime- pressad
  • limeskal- rivet
  • 1 klyftavitlök
  • 1 nypahavssalt
  • 1 nypasvartpeppar

Gör så här

  1. Plocka upp sillbitarna och låt dem rinna av lite. Skär sillen i centimetertjocka bitar.

  2. Hacka basilikan grovt.

  3.  Blanda creme fraiche, majonnäs, lime, vitlök, salt och peppar i en bunke.

  4. Varva sill, basilika och creme fraiche-blandningen i en burk. Sätt på lock.

  5. Låt stå minst ett dygn före servering.

Vad tyckte du om receptet?