Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bärsallad från grillen

Bärsallad från grillen är en enkel men god dessert. Ställ formen direkt över glöden och låt bären bli varma. Servera med vaniljglass.

Bärsallad från grillenBärsallad från grillenBärsallad från grillen
Foto: Anna Kern

Ingredienser

  • 250 gjordgubbar
  • 250 gröda vinbär
  • 250 ghallon
  • 0,5 dlpistaschnötter- utan skal
  • 0,5 dllönnsirap

Tillbehör

  • vaniljglass

Gör så här

  1. Snoppa jordgubbarna. Halvera dem om de är stora. Repa vinbären. Lägg jordgubbar, vinbär och hallon i en form som kan ställas på grillen.

  2. Grovhacka nötterna och strö dem över bären. Ringla över sirap.

  3. Ställ formen på grillgallret och låt stå över glöden ca 5 min.

  4. Servera den varma bärsalladen med glass.

Vad tyckte du om receptet?