Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Lättbakad kaka som vi fyller med hallon och björnbär och skär i rutor. Goda till kaffet eller som dessert med en klick lättvispad grädde eller vaniljsås.
Smält smöret i en stor kastrull. Ta av från värmen och blanda i sockret. Rör i äggen ett i taget.
Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver och rör ner i smeten. Häll i en form med bakplåtspapper, 20 x 30 centimeter.
Strö över bären. Blanda mjöl och farinsocker i en skål. Finfördela i smöret så det blir en smuldeg.
Strö smuldegen över bären och grädda i ugn, 200 grader, 30 minuter. Låt svalna och skär i rutor.
Recept från Mitt kök