PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Cashewnötssmulet är gott till sommarens syrliga bärdesserter. Spara i en burk i kylen om det blir något över.
Hacka chokladen. Grovhacka nötter och mandel. Smält smöret och låt det bli brynt i en stekpanna.
Blanda ner nötter, mandel och florsocker. Vänd runt, blanda i chokladen och låt den smälta. Häll upp på ett fat och ställ i frysen.
Färskostcrème: Blanda alla ingredienser.
Varva crème, smul och bär i glas och garnera med mynta.
PS. Nu kan du prenumerera på tidningen Allt om Mat till extremt billigt kampanjpris!