Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Underbart god paj med banan, choklad och kola. Hemligheten i den här goda banoffeepajen är chokladströsslet i kakbottnen som ger pajen det lilla extra ”crunchet”.
Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant, ca 20 cm i diameter. Smält smöret.
Mixa kexen till ett smul i en matberedare. Tillsätt smöret under mixning. Rör i strösslet. Tryck ut smulet jämnt i botten och lite uppför kanten. Pressa till bottnen med ett glas. Ställ i kylen för att stelna.
Vispa grädden fluffig med vaniljsocker och lägg den i en spritspåse med tyll. Skala och skär bananerna i skivor.
Bred hälften av den karamelliserade mjölken över bottnen. Spritsa ut grädden i toppar över bottnen. Strö över bananerna.
Garnera med strössel och ringla över karamelliserad mjölk.