Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Mättande och glutenfria muffins som passar bra till en kopp latte eller en kopp te. Perfekta att servera på brunchen eller som mellanmål. Dessa godingar är fria från socker, och får istället sin sötma från bananer och kokossocker.
Sätt ugnen på 175 grader.
Lägg stora pappersformar i en muffinsplåt. Har du inte någon muffinsplåt kan du köpa muffinsformar gjorda av lite grövre papper för mer stadga.
Skala och mosa bananerna.
Vispa upp ägg och kokossocker i en separat skål. Vispa tills det blir fluffigt.
Blanda alla torra ingredienser i en skål.
Vispa ner oljan och de torra ingredienserna i äggsmeten. Rör i de mosade bananerna.
Häll upp smeten i formarna, häll inte ända upp till kanten lämna cirka ½ centimeter.
Lägg på ett bananchips på varje muffins och strö över lite kokos.
Grädda mitt i ugnen i cirka 20 minuter.
Recept från Mitt kök