Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Avsluta frukosten med något sött för att sluta på topp. Saftiga muffins med lagom sötma från banan, goda till frukost eller till utflykten.
Sätt ugnen på 225 grader. Vispa smör och strösocker pösigt. Vispa ner äggen, ett i taget.
Blanda ihop vetemjöl, bakpulver, skalad och mosad banan, valnötter och nästan all choklad. Vänd ner det i smeten och blanda till en jämn smet.
Fördela smeten i 6 muffinsformar, gärna i en muffinsplåt. Strö resten
av den hackade chokladen på toppen och grädda muffinsen mitt i ugnen i 15–20 min. Låt dem svalna på galler.