Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Kalium och nyttigt omega 3 får man i sig på köpet när man avnjuter denna läckra glutenfria kaka. Passar fint till en kopp grönt te.
Sätt ugnen på 175 grader.
Klä en avlång brödform med bakplåtspapper.
Mosa bananerna.
Vispa ihop socker, vaniljsocker och ägg.
Blanda mjölken i det smälta smöret.
Blanda alla torra ingredienser – utom choklad och valnötter – i en bunke. Vänd ner smörblandningen, bananmoset och äggblandningen, lite i taget.
Vänd ner chokladen och valnötterna.
Häll smeten i formen. Grädda mitt i ugnen i cirka 35–40 minuter.
Recept från Mitt kök