Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Gräddig bananglass toppad med pekannötter, kokoschips och god chokladsås. En helt underbar dessert för både stora och små!
Banana nice cream: skala och skiva 4 av bananerna och lägg in skivorna i frysen i minst 5–6 timmar.
Skala och skär upp den sista bananen och mixa tillsammans med de frysta skivorna.
Tillsätt kokosmjölken och honungen och mixa ihop allt. Låt stå i frysen medan du gör såsen.
Chokladsås: blanda lönnsirapen och kakaon i en kastrull, koka upp såsen och vispa ihop.
Låt såsen svalna.
Servering: lägg upp glassen i portionsskålar och servera med chokladsås, kokoschips och grovt krossade pekannötter.
Recept från Mitt kök