Recept från Mitt kök
Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Härlig bananglass smaksatt med vanilj och honung. Servera med chokladsås och kokoschips. Nötter och bananchips är också gott till.
Banana nice cream: Skala och skiva fyra av bananerna och lägg in skivorna i frysen i minst 5-6 timmar.
Skär upp den sista bananen och mixa de frysta skivorna med den sista bananen. Tillsätt vaniljpulver, kokosmjölk, yoghurt och honung.
Chokladlönnsirapsås: Blanda lönnsirap och kakao i en kastrull, koka upp såsen och vispa ihop. Låt såsen svalna.
Servering: Lägg upp glassen i portionsskålar och servera med chokladsås och kokoschips.
Recept från Mitt kök