Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Balsamglacerade rotfrukter

Balsamglacerade rotfrukter
Balsamglacerade rotfrukter
Balsamglacerade rotfrukter
Annika Broman

Ingredienser

  • 3 stmorötter- stora
  • 3 stpalsternackor
  • 2 stbakpotatisar
  • 2 mskrapsolja
  • salt
  • peppar
  • 3 mskbalsamvinäger- reducerad

Gör så här

  1. Skala och tärna rotfrukterna. Blanda med salt, peppar och olja. Baka i ugn samtidigt som köttet men tag ut efter 1 timme.

  2. Strax innan servering, fräs upp rotfrukterna i stekpanna på hög värme tillsammans med balsamvinägern. Servera med köttet.

Vad tyckte du om receptet?

Recept från Mitt kök