Ser sidan konstig ut?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa alltommat i ett bättre anpassat format?
Fett: 15g
Protein: 24g
Kolhydrater: 52g
Den skivade potatisen går extra snabbt att baka. Färdig på bara 20 min.
Sätt ugnen på 250º. Borsta och skär potatisen i ca 3 cm tjocka skivor. Pensla skivorna med 1 msk olja, krydda med 1 tsk salt och lägg dem på en bakpappersklädd plåt. Tillaga mitt i ugnen ca 20 min tills potatisen är guldbrun och mjuk.
Rensa och dela fisken i mindre bitar. Ansa och strimla salladslök och sockerärter. Grovhacka ärtskotten. Blanda försiktigt fisk, lök, sockerärter och ärtskott.
Vispa ihop senap, 1 msk olja och apelsinsaft. Smaka av dressingen med 1/2 tsk salt och peppar.
Lägg potatisen på tallrikar. Toppa med fisken. Skeda över dressingen.